Єфремову оголосили вирок за п'яне ДТП зі смертельними наслідками: довгі роки ув'язнення та величезний штраф.

У Росії 56-річного актора Михайла Єфремова визнали винним у справі про смертельну ДТП в центрі Москви й засудили до 8 років в'язниці. Крім відбування терміну в колонії загального режиму, Єфремов має заплатити величезний штраф на користь старшого сина загиблого в аварії кур'єра Захарова. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Суддя зазначила, що Єфремов порушив значний перелік правил дорожнього руху, в результаті чого не впорався з керуванням автомобілем, виїхав на зустрічну смугу і став винуватцем аварії.

В момент ДТП автомобіль Єфремова рухався зі швидкістю 80-90 кілометрів на годину і був повністю справним, а всі пошкодження машини стались в результаті зіткнення.

У підсумку суд визнав Єфремова винним і засудив до 8 років в'язниці та виплати 800 тис. рублів компенсації.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Актора взяли під варту просто у залі суду.

Обвинувачення просило для нього 11 років колонії загального режиму. Однак, після оголошення вироку потерпіла сторона заявила, що погоджується з ним і не буде оскаржувати.

До слова, сам Михайло Єфремов давно передбачив такий результат справи:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов заявив, що повністю визнає свою провину в смертельній ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки