Захист актора Михайла Єфремова оскаржить винесений йому вирок у справі про смертельну ДТП в Москві.

Про це біля будівлі Пресненського суду заявив адвокат Єфремова Ельман Пашаєв, повідомляють російські ЗМІ.

У вівторок, 8 серпня, 56-річний актор Михайло Єфремов почув вирок суду. Його визнали винним у справі про смертельну ДТП в центрі Москви й засудили до 8 років в'язниці. Крім відбування терміну в колонії загального режиму, Єфремов має 800 тис. рублів компенсації на користь старшого сина загиблого в аварії кур'єра Захарова.

Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв заявив, що має намір оскаржити вирок, винесений судом. Адвокат вважає покарання для актора надто жорстоким і несправедливим.

Раніше Башаєв заявляв, що розраховує для Єфремова на 5 або 6 років в'язниці. Він заявляв, що якби Єфремов не був актором, то йому б дали мінімальний термін.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зазначимо, після оголошення вироку Михайла Єфремова взяли під варту просто у залі суду.

Просити про умовно-дострокове звільнення Єфремов зможе тільки після того, як відбуде половину терміну. Раніше в суді він сказав, що 11 років в колонії не проживе. В суд 8 вересня він прийшов без речей.

До слова, сам Михайло Єфремов давно передбачив такий результат справи:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов заявив, що повністю визнає свою провину в смертельній ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки