За кермом автомобіля актора Михайла Єфремова під час смертельної аварії в центрі Москви сиділа жінка.

Про це у вівторок, 8 вересня, заявив актор Микита Джигурда та назвав ім'я "істинної" винуватиці ДТП.

Микита Джигурда продовжує спроби відстояти невинність свого друга Михайла Єфремова. Сьогодні скандальний актор зробив сенсаційну заяву і безпосередньо звинуватив конкретну жінку в тому, що нібито вона була винуватицею гучної аварії.

За словами Джигурди, Єфремов взяв провину на себе, бажаючи відвести удар від жінки, яка йому не байдужа. Актора послався на висновок експерта міжнародного рівня Юрія Макєєва, який нібито довів, що за кермом сиділа актриса театру "Современник" Дарина Бєлоусова - близька подруга обвинуваченого.

З чуток, Бєлоусова є коханкою Єфремова. Джигурда запевняє, що його зірковий товариш хотів відвести удар від коханої та взяв провину на себе.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Джигурда показав фото джипа після аварії й сказав, що на ньому видно, як з автомобіля з'являється жіноча нога. Актор впізнав її власницю по одягненій туфлі. Він показав фотографії жінки, зняті камерою спостереження 8 червня - в день аварії, на яких видно, що вона знаходиться з Єфремовим біля його машини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов заявив, що повністю визнає свою провину в смертельній ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки