Композитор Олексій Львович Рибніков ледь зміг уникнути найстрашнішої втрати у своєму житті. Мало не загинула його дочка Анна, через те, що зв'язалася з сектанським співтовариством. Про це 75-річний Рибников згадав під час передачі "Доля людини" на одному з російських телеканалів.

Композитор багато років прожив у шлюбі з дружиною Тетяною. Вона подарувала йому двох дітей-Анну і Дмитра. Старша, Анна, істотно пошарпала батькові нерви, коли опинилася під впливом деяких людей, які затягли її в секту.

вони вишукували молодь з інтелігенції і прищеплювали їм різні правила. Це призводило до того, що людина божеволіла, у нього відбирали майно. Аню теж втягнули в усе це. Я відчував, що вона гине. Зізнатися, спочатку це молоді цікаво, але потім людина пропадає. Я витягував Аню всіма можливими засобами.

Секта настільки міцно утримувала дівчину в своїх чіпких "лапах", що Анна навіть перестала спілкуватися з рідними.
"Аню змусили продати квартиру, правда, потім їй повернули житло. При цьому Анна була вже заміжня. Ось в таку біду вона потрапила", - продовжив Олексій Львович.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Втім, врятувати дівчину вдалося. Для того, щоб це стало можливим, Рибникову довелося звернутися до друзів і рідних і найняти охорону для Анни, щоб сектанти не дісталися до неї повторно.

"Її могли спокійно позбавити життя. Це було дуже складно. Спочатку Аня пішла на контакт з братом, потім — з мамою, а слідом стала повертатися в свій нормальний стан. Потім вона поїхала з нами в Америку. Це було відновлення сім'ї. У неї народився син, і зараз більш щасливих батьків і дітей Я не знаю", — зазначив З посмішкою творець рок-опери "Юнона і Авось".

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Харкові сектанти влаштували тваринам концтабір замість притулку.

Також Знай.uа повідомляв, що чума і пандемія починалися однаково, знайдені унікальні історичні докази.