Зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, однак її армія шанувальників не зменшується. У артистки є сторінка в Instagram, і хоча нові публікації там з'являються дуже рідко, все ж вони дають можливість шанувальникам дізнатися, як і чим живе їхня улюблена співачка.

7 серпня відома співачка, народна артистка України Софія Ротару відзначила 73 день народження. Відсвяткувала тихо, без зайвих урочистостей, в родинному колі.

А нещодавно Софія Ротару оприлюднила чорно-білі світлини з кліпу свого колишнього хіта "Прощальний перон". Чому саме цей кліп обрала співачка і саме ці графічні фото, вона не пояснила.

Однак чорно-білі кадри створили відповідний настрій, заставили повернутись в минуле.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пісня з'явилась у далекому 1988 році. Музику написав Володимир Матецький на слова Михайла Шаброва. Пісня увійшла до альбому "Золоте серце" (1988) та збірник "Лаванда".

І навіть через 30 років вона звучить так проникливо і зачіпає за живе.

"Завжди захоплювався цією великою радянською естрадною співачкою, її стилем і скромністю";
"
Велика співачка. Будь щасливою, мудра Софіє! Обожнюю тебе";

"Іноді саме непопулярні, не масові пісні, як раз і зачіпають за живе";
арна спокійна пісня, голос супер"
, - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Ротару відсвяткувала 73 день народження у своєму заміському будинку під Києвом у вузькому сімейному колі

Як повідомляв портал Знай.ua, син Софії Ротару Руслан Євдокименко трепетно привітав маму з днем народження.

Також Знай.ua писав, онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.