Андрій Макаревич - російський музикант і співак пригадав, чого його вчили у школі. За його словами, повчальні дитячі розповіді Льва Толстого залишили у його пам’яті стійке поняття, що брехати - недобре.

Читайте Знай в Google News!

Про це артист написав на своїй сторінці у facebook. І замислився, чи навчаюь зараз першокласників, що брехати - погано, чи це тепер застаріла парадигма.

"Коли я був маленький і вчився в першому класі, нам вселяли, що брехати - недобре. Ми читали і розбирали повчальні дитячі розповіді Льва Толстого - про огірки, про сливову кісточку... І потім обговорювали з учителем, чому брехати - недобре. Коли я бачу сьогодні потоки правди, що заливають інформаційний простір, я думаю - а першокласникам ще пояснюють, що брехати - недобре? Може, сьогодні це застаріла парадигма? І їх тепер вчать доцільності?", - зазначає артист.

І додає, що іноді йому здається, що діти 90-х, які мріяли в творах стати бандитами і валютними повіями, здадуться нам квіточками. Суміш дикої брехні, абияк прикрита фанерним патріотизмом - хороший поживний грунт.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Когда я был маленький и учился в первом классе, нам внушали что врать - нехорошо. Мы читали и разбирали поучительные...

Geplaatst door Андрей Макаревич op Dinsdag 8 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", донька "зубної феї" Марічки Падалко перетворилася на вчительку: "Ану, тиша в класі, що ви розвели тут балаган!"

Також, "Знай.uа" писав, як "гризти граніт науки" на карантині: психолог порадила батькам, як пережити складний період.