Соліст гурту "Руки Вверх!" Сергій Жуков зізнався у тому, що жалкує про переспів пісень легендарного музичного колективу деякими виконавцями.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Задавайте запитання, на які я відповім: було чи не було", — запропонував підписникам співак.

"Жалкував, що твої пісні хтось переспівав?", — запитав один з користувачів Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Було. Ось нещодавно пожалкував", — відповів Жуков.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Але деталей щодо цього він не надав. Розібратися, хто ж саме задів почуття легенди 90-х спробували розібратися у телеграм-каналі "Тільки нікому…"

Так, "Trap Luv" від Big Baby Tape вийшов ще у 2019 використав приспів "А он тебя целует". Однак Жуков позитивно відгукнувся на трек.

Елджей і Моргенштерн використали музику "Песенки" для треку Lollipop. Але тут мова йде лише про музику, та й співаки заплатити авторські. "Мне кажется, забавно получилось, а вам как? Честно скажу, считаю «Песенку» самой дурацкой композицией, которую я написал за всю жизнь", — сказав щодо цього Жуков.

А ось улюбленець Філіпа Кіркорова і Ольги Бузової Дава використав слова "Крошки" для свого каверу, повного автотюну та рим сумнівної якості. Імовірно, саме це й засмутило зірку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, втікала посеред ночі: "Назвав мене..."