Ох, вже ця автозаміна! Скільки незручних ситуацій з нею пов'язано. Підставили нові технології і наречену екс-міністра Павла Розенка, Олену-Крістіну Лебідь. У листуванні зі співробітником по знімальному реквізиту вона хотіла написати, що вже їде, а допустила пару помилок, одна з яких вийшла далеко не самою пристойною.

"Ви вже виїхали, а то пробки тута?"(авторська орфографія збережена-прим. ред,) — запитав чоловік, чий контакт був підписаний у "аферистки" як " Саша Яндола”

"Я давно уде е * у", - поспіхом написала Лебідь, а коли помітила, що відбувається, то було вже пізно. Довелося спішно вибачатися, виправлятися і ставити безліч сміються смайликів. Добре, що співрозмовник виявився теж з почуттям гумору.

Але Лебідь-жінка без комплексів. Вона вирішила не приховувати конфуз, що стався, а навіть поділитися ним з передплатниками в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Т9 жжот!", — написала артистка. Фанати в коментарях посміялися від душі. А дехто навіть згадав свої історії, пов'язані з автозаміною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розбурхала фантазію українців солодкими "погрозами".

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь знову впала у всіх на очах.