Російський музикант Микола Басков поділився дописом, присвяченим померлому батьку. Віктор Басков міг би святкувати день народження 10 вересня, однак він пішов з життя улітку 2019 року. Саме другому дню народження, який сім'я проводить без покійного, й присвячений пост відомого артиста.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Баскова у соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Сьогодні другий день народження тата ... без нього ... Якийсь дуже, просто неможливо важкий рік для нас з мамою. Не знаю, скільки повинно пройти часу, щоб прийшло усвідомлення безповоротності, щоб зрозуміти, що його дійсно немає. Поки не виходить прийняти це, змиритися. Не виходить, та й не намагаюся, якщо чесно. Він поруч, він зі мною, він завжди зі мною. Був, є і буде.

Батьки завжди в цей день були не в Москві, багато років поспіль відлітали кудись до теплого моря, до океану. Така у них була гарна традиція. Така була безмежна любов. Хоча, чому була? Вона і є. Його вже нема. Але ми з мамою так само трепетно ​​і сильно любимо його. Пам'ятаємо. Молитви наші про нього, в думках дякуємо за все. Сьогодні безліч людей, з якими він йшов по життю, згадають його, прекрасної людини, справжнього чоловіка, гідного офіцера, який всю його життя стояв на сторожі інтересів Батьківщини. Згадають, пом'януть. Їх дуже-дуже багато, з ким він дружив, служив, працював. Він був неймовірно товариською, сильним, веселим, правильним. Таких дуже мало. І я пишаюся тим, що він - мій батько. Завжди буду це пам'ятати і цінувати. Царства небесного тобі, наш улюблений", - написав Микола Басков.

Микола Басков, скріншот: YouTube
Микола Басков, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркоров розридався на могилі Баскова: "З небес буде аплодувати".

Також Знай.uа писав, що Лобода відсвяткувала 37-річчя, щасливе фото красуні: вітання від Подкопаєвої, Баскова, Ревви, Мейхер та інших.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смерть Алли Вербер: як відреагували Кіркоров, Лобода, Брежнєва, Пугачова, Галкін.