Американський актор, сценарист і режисер Кевін Спейсі відомий завдяки ролі у фільмах "Сім", "Краса по-американськи", "Планета Ка-Пекс" і серіалі "Картковий будиночок". Але ще через звинувачення в домаганнях і згвалтуваннях, які почалися в 2017 році. Після цього актор став вести відокремлений спосіб життя, так як його кар'єра була зруйнована.

Читайте Знай в Google News!

Звинувачення були відкликані в 2019 році, проте зараз актор був знову звинувачений. Зараз до Верховного суду Нью-Йорк подали позов Ентонні Репп і анонімна людина. Вони домагаються матеріальної компенсації і штрафних санкцій у відношення зірки.

Повідомляється те, що інциденти сталися в 1980-х роках, коли жертвам було всього по 14 років. У позовній заяві йдеться про те, що потерпілий отримав психологічні травми, гнів, занепокоєння і депресію. Актор Ентонні Репп заявив, що зірка "Карткового будиночка" запросив його на вечірку до себе додому, де згодом схопив його за сідниці і повалив на ліжко. Друга людина, що небажає розкривати свою особистість, розповів про те, що Спейсі запрошував його до себе в квартиру і займався з ним анальним і оральним сексом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Лякаючим залишається той факт, що Кевін Спейсі ближче до Різдва опублікував відео, в якому пообіцяв "вбивати суперників добротою". Адже зараз відомо, що троє його обвинувачів померли. Одного збила машина, другий загинув за обставин, які представники правоохоронних органів не розголошують, а третій — вчинив самогубство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, технології жорстко підставили наречену Розенко Лебідь: "Давно е*у”

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Вороніних" не прийшла на похорон свого серіального "чоловіка" - нарешті стали відомі причини.

Знай.ua писав, Alyona Alyona влаштувала "зоряне" прибирання сміття на Гідропарку в Києві: "Назбирала г*вна"