Катерина Кухар-38-річна прима-балерина, заслужена і народна артистка України. З трьох закладів, куди її запросили на роботу, вона вибрала Національну оперу України імені Т.Г. Шевченка. Ще був вибір між мадридським Королівським Оперним Театром і Японським Національним балетом.

Читайте Знай в Google News!

Вона гастролювала в Сполучених Штатах Америки, Канаді, Кореї, Японії, Європі, Китаї та інших. Кілька років тому була запрошена в якості члена журі на проекті "Танці з Зірками" на телеканалі 1+1. Заміжня вона перебуває за провідним солістом балету Національної опери України Олександром Стояновим.

Нещодавно Катерина опублікувала у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію в довгій сукні з квітами біля автомобіля марки Porsche.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Казкою ми часто називаємо те, чому не можемо знайти пояснення...",- підписала вона фотографію. "Захоплююся Вами, Катерина", "Вааауу Катя, тут слова підібрати складно, ви прекрасні", " Катя....Ві шикарна", "дуже красива", " Божественна", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актриса Римма Зюбіна перетворилася на містичну русалку і змусила ридати українців: "Душа дається кожному"

Як повідомляв " Знай.ІА", Настя Каменських одягалася лише в сіточку, гаряча дружина Потапа підкорила українців: "сексі"

Знай.ІА писав, Володимир Дантес показав найкреативніших українців: від окулярів з кави до" говорять " рюкзаків