Відомий російський музикант Тіматі, відомий своєю активною підтримкою режиму Кремля, розлучився зі своєю нинішньою цивільною дружиною Анастасією Решетовою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо з поста самої Решетової.

"Як би це не було сумно для вас і наших близьких... Цей рік став важкою перевіркою на міцність для багатьох, але наш союз її не витримав. Ми більше не одне ціле, не чоловік і дружина, не живемо разом. Це були прекрасні 6 років з моменту нашої зустрічі і до цього літа. Ми були кращими друзями, коханцями, партнерами. Між нами було багато і це було чудово!! Ці відносини були дуже багатогранні, наповнені і емоційні. Але в цьому житті немає нічого вічного і все має властивість закінчуватися. Я змінилася і мої погляди на життя теж. Щоб уникнути брудних пліток, кажу відразу, що тут не замішані сторонні люди і про «бумеранг» можете теж забути. Так як було тоді і зараз знаємо тільки ми і пояснюватися докладніше не бачу сенсу. Я не знаю що буде далі, але на даний момент хочеться всю свою енергію направити в інше русло. Я вірю що вдасться перетворити наші відносини в ідеальний батьківський тандем заради Ратмірчика. Спасибі тобі за те, що ти зробив для мене, за твою любов і нескінченну підтримку. За те, що виростив з поганої 18-річної малятка мене таку яка я зараз. Прости мене за все минуле. Я обіцяю тобі виховати нашого сина в любові до свого батька",- написала колишня супутниця життя Тіматі в Інстаграмі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

У публікації Решетова розмістила ряд їхніх спільних знімків.

Чутки про можливе розставання зоряної пари ходили вже близько місяця-приводом до їх поширення став роздільний відпочинок Тіматі і Решетової.

У розділі сторіз кинута жінка показала, як 11-місячний син Ратмір допомагає їй збирати речі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Як відзначають в російських ЗМІ, нове розлучення можна назвати "дивним" збігом в житті Тіматі: він вже вдруге йде з сім'ї, ледь вік дитини наближається до року

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.