41-річного російського актора Арарата Кещяна, відомого по таким фільмам і телевізійним проєктам, як "Універ", "Кавказька полонянка" та "СашаТаня". засудили до сплати штрафу за порушення правил дорожнього руху. Оголошення вироку артист зустрів сміхом — свою провину він не визнав.

Читайте Знай в Google News!

Після того, як артиста засудили до штрафу в п'ять тисяч рублів і повернули документи (йому загрожувало позбавлення водійських прав), він запитав у адвоката, як взагалі можливо довести свою невинність, і зареготав.

"Презумпція невинності полягає в тому, що ти не маєш доводити, вони мали довести", - спробував пояснити актору юридичні тонкощі його захисник.

Зірку "Універу" затримали на півночі Москви 9 вересня, коли його автомобіль їхав по зустрічній смузі. Після затримання Кещян, за словами представників ГИБДД, "намагався активно довести свій важливий статус", однак на нього все одно склали протокол.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Арарат Кещян, кадр з серіалу "Універ"
Арарат Кещян, кадр з серіалу "Універ"

Своєю чергою актор поскаржився на правоохоронців, які його затримали, в поліцію. За його словами, вони сфальсифікували докази порушення ним правил дорожнього руху.

У дечому подібній справі свій вирок почув і інший зірковий росіянин Михайло Єфремов.

У вівторок, 8 серпня, 56-річний актор Михайло Єфремов почув вирок суду. Його визнали винним у справі про смертельну ДТП в центрі Москви й засудили до 8 років в'язниці. Крім відбування терміну в колонії загального режиму, Єфремов має 800 тис. рублів компенсації на користь старшого сина загиблого в аварії кур'єра Захарова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов заявив, що повністю визнає свою провину в смертельній ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки