Пенітенціарна система Російської Федерації глибоко корумпована і влаштована таким чином, що у засудженого до 8 років ув'язнення актора Михайла Єфремова можуть бути умови утримання навіть кращими, ніж у багатьох росіян на волі.

Читайте Знай в Google News!

Принаймні у цьому переконаний ведучий YouTube "Кто по жизни", присвяченого тюремній тематиці. Підставами для його впевненості став його багатий в'язничний досвід і інформація, яку він отримав з місць утримання актора.

Михайло Єфремов у суді, фото: Lshot
Михайло Єфремов у суді, фото: Lshot

За словами ведучого, він "Прекрасно знає, як сидять такі люди", як Єфремов. За його інформацією, у СІЗО зірку екранів очікує зручна камера, яка скоріше нагадує "Хорошу студію в центрі Єкатеринбургу", з телевізором, м'якими меблями і "Холодильником, забитий делікатесами і хорошим віскариком". За бажання Єфремов може розраховувати навіть на компанію повій — однак як і за решту "послуг", за це доведеться платити.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

На каналі стверджують, що зручності очікуватимуть актора і на зоні. Сама система ув'язнення робить так, що правоохоронцям вигідно вимагати і отримувати від більш заможних людей неофіційну плату за кращі умови отримання. У випадку відмови ж Єфремов ризикує опинитися в штучно створених жахливих умовах — так що, як запевняє інтернет-експерт, зірка просто не зможе не платити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов заявив, що повністю визнає свою провину в смертельній ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки.