Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програм" Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу напередодні свого дня народження телезірка показала милі фото яскравою осінньою фотосесією, в якій з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Катю можна побачити на прогулянці в красивому осінньому парку., куди вона вийшла в стильному вбранні. На ній легке червоне плаття цікавого фасону, яке красиво підкреслює витончену фігурку. Волосся красуні зібрані в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації Осадча написала: "Осінь – моя пора. І хоча до золотої осені ще є час, вже підкрадається ностальгія за літом. І ще сьогодні останній день моїх 36". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.