На офіційному акаунті Філіпа Бедросовича Кіркорова в Instagram була опублікована фотографія разом з відомим телеведучим Іваном Ургантом і російським реп-виконавцем Давидом Ашотовичем Манукяном, який більш відомий під сценічним псевдонімом DAVA. З серпня 2019 перебуває у відносинах з Ольгою Бузовою.

Читайте Знай в Google News!

На знімку Ургант і Dava чекають в класичних костюмах, тоді як Філіп Кіркоров вирішив в черговий раз вбратися в екстравагантний образ з короною на голові. Здається те, що Івану трохи ніяково за всіх через це.

Музиканти прийшли на розважальне шоу, яке виходить на "Першому каналі", щоб розповісти про свій новий спільний кліп. "Зростання у всіх, як на підбір", "Як покращали солісти Army of lovers при Собяніне!", "Всі люди як люди, один ви-Король", "Дава в пажах у Філіпа чи що", "Хто то з вас дама і це явно не Дава", "Іван виявляється вище ФК.....не думав))", - пишуть шанувальники Кіркорова в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в запальному танці похвалилася всім, чим її нагородила природа. Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників танцями в Одесі.

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва блиснула Божественної грудьми у сукні принцеси: "Якби п'ятниця була людиною"

Знай.ua писав, Христина Соловій вразила червоним купальником і знаннями віршів Шевченка: "Залоскочи, моє серце…"