Киянка Олена Омович, яку вже встигли охарактеризувати як "Українська Кардашьян", ще в підлітковому віці зачаровувала своїми великими очима, красивою фігурою і виразними рисами обличчя. Однак під впливом сучасних тенденцій з 2014 року її зовнішність почала змінюватися.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина збільшила собі груди, губи, також змінила розріз очей і форму носа. На своєму акаунті Instagram, на який підписано більше одного мільйона чоловік, Олена опублікувала нові знімки.

"1 або 2? Одна постановочна і друга випадкова🤔За яку ж буде більше голосів?",- написала вона до посту. На знімках ж постала в білизні, завдяки якому можна розгледіти накачані форми моделі з татуюванням на руці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Яка ж ви красива", "Краса врятує світ", "Напевно ти любиш особливе", "Де соски WTF", "Перший прям як космос", "Просто кайф, а можна дізнатися від куди ці джинси? Нереальні просто", - пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 82-річний Ален Делон перед побаченням з Богом зізнався в немислимому: "Ненавидячи....". Колишня супутниця екс-президента, Валері Тріервейлер, яка розмовляла з актором, назвала цю зустріч "Я, Делон: інтерв'ю мого життя".

Як повідомляв "Знай.ua", Никитюк показала всій країні свої Пасатижі, крімпер і йоржик: "Все дуже просто"

Знай.ua писав, зірка "Зважені та щасливі" Аніта Луценко приголомшила сексуальною фігурою в купальнику: "Цукерка"