Тоня Паперна є дочкою Ольги Сумської, а також українською актрисою театру і кіно, що отримала популярність в Російській Федерації блягодаря ролям в рейтингових серіалах.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона на своїй сторінці в Instagram, на яку підписано майже 50 тисяч осіб, опублікувала нове фото. "Я дуже чекала цю прем'єру !Моя улюблена епоха, в якій вдалося трішечки пожити завдяки цьому проекту! Серіал "тонкі матерії" знімали в 2018 році і ось ми дочекалися його вихід на екран ! Ура! На мою, вийшло дуже добре кіно !", - написала вона в підписі.

"Дуже хороший фільм, і всі актори просто супер", "Вам так йде! Ви як модель з того часу!", "Діамантова рука відпочиває", "Ви дуже гармонійно виглядаєте , і роль цікава, переживала за вас ! Удачі !", "Від вас погляд було неможливо відвести, дуже підходить образ і естетика 60х", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик просто з ранку в прямому ефірі вирішила розстебнути блузочку: "А я вже"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя. 41-річного російського актора Арарата Кещяна, відомого за такими фільмами і телевізійними проектами, як "Універ", "Кавказька полонянка" і "СашаТаня". засудили до сплати штрафу.

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов попросив допомоги в пошуках батька: "Єдине, що залишилося"