Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Зі зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почала стрімко зростати кількість підписників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі до нього поділилася корисними лайфхаками.

Читайте Знай в Google News!

"Хочу поділитися з вами лайфхаком, який творить чудеса. Зараз в епоху інфобізу у багатьох з нас є недовіра до марафонів, порад, психологів, та й взагалі інструментів особистісного зростання. А даремно. Насправді якщо систематично впроваджувати в життя прості і іноді дуже тривіальні звички і штучки змінюється ваш емоційний фон, ваші дії, а потім і все ваше життя. Саме такою, перевіреною звичкою, хочу поділитися.

Святкувати маленькі перемоги! Ось, наприклад, ви вирішили досягти якусь глобальну мету і почали діяти... зрозуміло, що результати відразу не стануть відчутними, але якщо кожен день ви будете відзначати, що вже зробили краще / інакше / ефективніше, навіть найменший крок ентузіазму і внутрішньої підтримки, а значить і ресурсу досягти цю мету буде більше! Моя маленька перемога - бачитися з друзями частіше, ніж на дні народження, вирішила відновити work / life баланс і який би не був графік, знаходити годину, щоб побути з близькими, зарядитися і повеселитися! Останнім часом на такі тусовочки, завжди беру безалкогольне ігристе від @fiorelli_official, адже тоді, навіть самий ранній сніданок з подругою, як вечірка, а вже об 11.00 я можу стояти на знімальному майданчику і моментально включитися в роботу.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.