Іраклі Макацарія - 35-річний грузин, який став вельми популярним в Україні, завдяки участі в низці відомих шоу. У 2016 році він став головним героєм реаліті-шоу "Холостяк".

Читайте Знай в Google News!

Кохання на проєкті Іраклі так і не знайшов, згодом розлучившись з переможницею шостого сезону Оленою Лисак. Однак, з Україною він не розлучився і через два роки опинився в числі учасників "Танці з зірками". Його партнером стала Яна Заєць, з якою він зумів дійти до суперфіналу і взяти третє місце. У 2019 році Іраклі став одним з тренерів 9 сезону шоу "Зважені та щасливі", чия команда тоді й перемогла.

Іраклі Макацарія досить активно веде свій Instagram і нещодавно почав публікувати серію знімків під спільним слоганом "Безумовна любов".

Напередодні Іраклі опублікував в акаунті фотографію з немовлям, підписавши її цими словами.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А сьогодні грузинський екс-холостяк оприлюднив фото своїх батьків, підписавши його: "Безумовна любов. Частина2".

Шанувальники Іраклія зазначили, що тепер з нетерпінням чекають на третю частину фотоісторії:
"Ми всі завмерли в очікуванні третьої частини", - пишуть користувачі.