Король російської естради Філіп Кіркоров знову здивував шанувальників екстравагантним знімком під час програми "Вечірній Ургант". Відповідне фото співак опублікував на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Філіп Кіркоров славиться своїми екстравагантними образами, фотографіями і особливо піснями – останнім часом він став все частіше записувати спільні треки з сучасними виконавцями. Нещодавно співак засвітився на популярному шоу "Вечірній Ургант", яке відвідав разом з Давидом Манукяном (Дава).

Відомо, що нещодавно король поп-музики і обранець Ольги Бузової записали спільну пісню "Ролекс", яка буквально підірвала соціальні мережі. А тепер вони разом подуріли на шоу Івана Урганта.

На опублікованому фото Філіп Кіркоров, Давид Манукян, Олександр Гудков та Іван Ургант постали перед екраном в забавному амплуа – біля рота вони тримали величезні палиці ковбаси і корчили пики.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що випуск вийшов дуже забавним і позитивним, а зірки запалили не по-дитячому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кіркоров зізнався, від чого кайфує в новому поколінні.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філіп Кіркоров показав фото з заходу, на який прийшов з дітьми.

Також Знай.иа писав, що Алла Пугачова порадувала шанувальників трепетним знімком з давнім другом.