Відома співачка Наташа Корольова зайнялася бізнесом, яким промишляють зарубіжні зірки на пенсії. Відповідна заява з'явилася в Instagram-соріс артистки.

Читайте Знай в Google News!

Багато голлівудських акторів на пенсії вирішили не сидіти без роботи і заробити грошей, засвітивши лише своїм обличчям і сказавши кілька приємних слів. Наприклад, Чак Норріс може записати для будь-якого жителя планети привітання на День народження, звернутися до якогось політика за допомогою відео, отримавши за це гроші від замовника.

Очевидно, Наташа Корольова вирішила перейняти досвід своїх зарубіжних колег, продаючи своє обличчя і голос фанатам. Вона написала, що може заспівати, привітати, записати відео листівку для іменинника та інше. Вона спеціально залишила свій номер телефону, щоб бажаючі змогли написати їй в месенджері.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Деякі припустили, що на такий незвичайний спосіб заробітку Корольова могла піти через те, що з чуток її будинок недавно пограбували, а відповідно гроші її сім'ї дуже потрібні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що син Наташі Корольової змусив співачку відмовитися від другої дитини.

Як повідомляв портал Знай.иа, Наташа Корольова зізналася в непоправній втраті.

Також Знай.иа писав, що Наташа Корольова вирішила побешкетувати, поки немає Тарзана.