Акторка Анастасія Заворотнюк продовжує мужньо боротися з онкологічним захворюванням. За даними ЗМІ, зараз у зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" начебто ремісія і вона може дозволити собі відпочити від лікування. Її чоловік, спортсмен-фігурист Петро Чернишов, робить все, щоб дружина скоріше пішла на поправку: працює не покладаючи рук, а весь вільний час проводить з актрисою. Така підтримка дуже важлива для Анастасії.

Їхній роман розвивався дуже бурхливо, задля Чернишова Заворотнюк навіть пішла від "гардемарина" Сергія Жигунова, і не виключено, що саме ці почуття дають силу і надію Анастасії.

Сьогодні у подружжя пам'ятна дата - вони відзначають 12-ту річницю весілля.

У вересні 2008-го Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов уклали шлюб, а незабаром пара обвінчалася. Для акторки цей союз став третім, проте лише з фігуристом вона відчула себе по-справжньому щасливою.

В Instagram, який присвячений підтримці артистки, з'явився зворушливий пост:

"Сьогодні Настя і Петро відзначають 12-ту річницю з дня весілля! Зустріти людину, яка повністю розділить з тобою життя, яких би випробувань воно не приготувало, неоціненно. Так сталося, що за останній час вам довелося повністю поміняти уклад життя, звички, думки, прагнення. І тим важливіше бачити, що в цій ситуації ви стали один одному ще дорожчими і потрібнішими. Ваша любов - це ваша велика опорна сила, справжній подарунок, який ви обидва заслужили. Нехай вона знову і знову береже вас і веде через всі негаразди, то нехай принесе вам ще багато теплих, світлих, радісних моментів. Ми дуже хочемо бачити вас найщасливішими! Любимо вас, зі святом!".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близькі та рідні зірки "Моєї прекрасної няні" підтримали пост фанатів. На офіційній сторінці Заворотнюк також з'явилося її спільне фото з чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним

Як повідомляв портал Знай.ua, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя та смерті

Також Знай.ua писав, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори