58-річна Роза Хайрулліна нарешті розповіла, чому пішла з Московського театру Олега Табакова.

Актрису знають завдяки яскравим ролям у серіалах "Ольга", "Утриманки" і "Зулейха відкриває очі", а несподіваний відхід з театру, в якому Роза прослужила 11 років, став для фанатів артистки справжнім шоком.

Роза Хайруллина, фото з вільних джерел
Роза Хайруллина, фото з вільних джерел

При цьому Хайрулліна заявляє, що художній керівник трупи Володимир Машков не має ніякого відношення до її звільнення.

"Ніхто мене не виганяв. Навіть не натякав. Я сама вирішила піти, тому що не бачу сенсу у своєму перебуванні на сцені. Сьогодні мені нічого сказати глядачеві. Пандемія внесла корективи в життя багатьох людей, включаючи моє.
Глядачі збираються в залі для спілкування з живими артистами, щоб зарядитися від них потрібним настроєм, енергією. Але коли артист небагато чим відрізняється від глядача, - навіщо? Вибачте.
Особисто я не розумію артистів, які збираються грати на сцені в наш час. Сумніваюся в сенсі театру сьогодні. І наразі беру паузу", - поділилася Хайрулліна.

Втім, подібні сумні думки артистка висловлювала ще дев'ять років тому. Недарма її прозвали "актрисою з трагічним поглядом", людиною, яка пережила горе і перетворила негативний досвід в мистецтво.

Хайрулліну недарма прозвали "актрисою з трагічним поглядом", фото: starhit
Хайрулліну недарма прозвали "актрисою з трагічним поглядом", фото: starhit

Весь звичний світ артистки завалився відразу в середині 90-х.

"Втратила всього в одну мить: брат був наркоманом, заклав квартиру, потім помер - житло пішло за борги. Протягом пів року у мене померла вся сім'я, сім чоловік. Батько, мати і всі інші. Життя поділилася на "до" і "після", я залишилася в "до", - зізнавалася актриса.

Це назавжди залишило відбиток на її серце. Раз по раз актриса переносила особисту трагедію на екрани і підмостки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Роза Хайруллина, фото: starhit
Роза Хайруллина, фото: starhit

Після довгих і складних поневірянь по різних куточках Росії актриса потрапила в трупу "Табакерки" і з 2009 року грала в знакових виставах цього театру.

Театр "Табакерка" займав особливе місце в її житті. Але після смерті засновника тут багато що змінилося. Минулого місяця Хайрулліна покинула трупу театру, якому віддала 11 років.

У "Табакерці" артистка зіграла багато яскравих ролей, серед яких
У "Табакерці" артистка зіграла багато яскравих ролей, серед яких

Багато хто приходив на вистави "Табакерки" саме заради Хайруллін, і тим більше несподіваною виявилася новина про її відхід з трупи. Широко поширилися чутки, що Володимир Машков, який очолив театр після Олега Табакова, влаштував справжню революцію, звільнивши акторів, що грали на підмостках роками.

Спочатку сама артистка відмовилася коментувати ситуацію, чим ще більше розпалила інтерес шанувальників. Але пізніше все ж, щоб спростувати плітки, Хайрулліна дала інтерв'ю.

Власного житла у Хайруллін немає - вона досі живе в службовому гуртожитку. Однак ні фінансові, ні кар'єрні труднощі її не лякають.

"Не треба за мене турбуватися. Все життя сама вирішую свої питання. Я - сильна, упевнена людина. Провела в Театрі Табакова щасливі роки, але цей час закінчився. Що буде далі - не знаю", - заявила актриса в інтерв'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як Мішель Мерсьє повторила долю своєї Анжеліки

Як повідомляв портал Знай.ua, турецький серцеїд Бурак Озчивіт здивував фанаток змінами у зовнішності

Також Знай.ua писав, богемна Рената Литвинова перевтілилася в жіночу версію Джокера