Зірка російської естради Олег Газманов, який прославився ще в радянську епоху "суперхітами" "Офицеры" і "А Я Девочек Люблю", зараз активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Він часто ділиться з фолловерами особистими моментами зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Газманов опублікував фото своєї ранкової зустрічі в російському аеропорту. У свої 69 років Газманов знаходиться в чудовій фізичній формі і показав, що намилився на гастролі. В Шереметьєво він зустрівся із російськими артистами Сергієм Безруковим і ще одним російським шоуменом Сергієм Мазаєвим, якого складно спізнати через чорну шапку-бандитку на голові.

"Встреча в #шереметьево. Утренний вылет в разные города #россии ✈️Угадайте - кому в какой #город 🤪? ",- пише він.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Газманов втішився зустрічі, як мала дитина і захвилювався, хоч би не переплутати, кому куди летіти на гастролі. Всі артисти показують щасливий знак, піднявши вгору великий палець. Фани закипіли у коментарях, мало не "свята Трійця".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, підлабузник Путіна Газманов виставив нереальний ультиматум, не під силу навіть Богу.

Як повідомляв Знай. ua, 69-річний Газманов показав турбо-зарядку: "Як в 17 років".

Також Знай. ua писав, що 69-річний Газманов 1 вересня провів дочку в школу.