Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі милі фото, на який з'явилася в скромному домашньому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася у своєму будинку, вона стоїть на кухні з тарілкою в руках, а в тарілці її сніданок зі свіжих екзотичних фруктів. На ній проста біла футболка, кучеряве волосся розпущене і недбало укладені, а на обличчі немає макіяжу, тільки чарівна посмішка. У підписі до фотографії Каменських написала: "Класний сніданок = класний настрій! Бажаю вам провести ці вихідні круто і цікаво! А я вже поснідала і біжу по своїх справах – день обіцяє бути дуже насиченим". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами в коментарях, деякі відзначили, що не кожен зможе собі дозволити такий сніданок, як у зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.