На акаунті телеканалу "1+1" і офіційного фан-клубу Тіни Кароль в Instagram була опублікована фотографія української співачки разом з телеведучим і актором, заслуженим артистом Юрієм Горбуновим. Цей знімок зроблений на майданчику, де знімається танцювальне шоу "Танці з зірками", ведучими якого і виступають Тіна з Юрієм.

Читайте Знай в Google News!

Тіна Кароль одягнена в сукню бренду, створеного дизайнером Іваном Фроловим, а Горбунов — в класичний костюм. Такими вони постали на другому тижні сьомого сезону шоу, яке транслюється на телеканалі "1+1".

У третьому прямому ефірі глядачів чекає романтичний вечір з багатьма сюрпризами. Одним з них виступає Надія Дорофєєва, яка виступить четвертим запрошеним суддею. Анастасія Каменських виконає нову пісню, а учасники шоу визнають у найпотаємнішому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Тіна на себе не схожа", "Хоч Тіна вже більш-менш виглядає пристойно, а не як попередній раз!", "Тіна як після пива з рибкою", "Здається, обличчя Тіни покусали бджоли", "Юра, як завжди, красень і ведучий від Бога,але мені більше подобається в дуеті з Осадчою, ніж з Тіною", "Яке плаття, шикардос", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дантес і Євген Кошовий вперше розкрили емоції: "Дуже драматично втрачати свою команду"

Як повідомляв "Знай.ua", за пів року померла вся сім'я: як "актриса з трагічним поглядом" Роза Хайруліна перетворила горе на мистецтво.

Знай.ua писав, Ревізор Філонова наплювала на забобони і показала апетитні форми: "Ніколи не буду худнути"