Відомий боксер і тренер "Зважених та Щасливих" В'ячеслав Узєлков опублікував у своєму Instagram відео де, разом з колишнім підопічним і ще компанією народу, катається по річці на катері. Попереду відкриваються блакитні і безтурботні річкові простори, вдалині видно береги. Судячи з підпису до фото, спортсмен зараз відпочиває в Миколаєві і цілком весело проводить час. На одному з моментів відео він наводить камеру на себе і посміхається в об'єктив. Виглядає тренер, як завжди, блискуче.

Правда, не всі шанувальники оцінили, як виглядають друзі Узелкова після тріумфального виступу в проекті.

"Вовка знову в колобка перетворився (((ну як так, не цінувати свою працю, час, досягнення - все на нуль множити ((((де характер, самолюбство і т. д.? взагалі який % зважених після проекту назад повертатися до центнерів?! За візуальними відчуттями-Глобальна більшість (("- написав один з обурених користувачів.

"Вова знову набравши вагу, я думала Він в спорті ....?"- здивувався інший.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Знай.ua писав, Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему.