Український співак Михайло Хома, відомий як Дзідзьо, розповів фанатам про свою таємну пристрасть, і це навіть не музика і не жінка. Виявилося, музикант шаленіє від кінематографа. На своїй сторінці в Instagram, в день українського кінематографа Хома виклав фотографію з недвозначним підписом. Музикант в профіль позує на тлі безхмарного блакитного неба, і сам нагадує кіногероя. Недарма його кліпи так часто нагадують короткометражні фільми.

"Кіно дає мені крила, на яких я літаю. З Днем українського кіно всіх нас🌿 🎬 🌿", — написав виконавець, і зустрів бурхливе схвалення з боку фоловерів. У коментарях відзначилася навіть телеведуча Соломія Вітвіцька. Вона поставила Хомі сердечко, давши зрозуміти, що любить його.

"Яке ж класне фото😍 і тобі з цим святому ти як ніжно причетний до цього😍💕❤️", "👍👍👍 тобі теж вітаємо з цим святом", " Здається, зараз фото оживе і полетимо✈️🕊️", зі святом Вас! Дай Бог вам успіхів і на цій стежці!❤ ️ ", "Це те все добре, а де ж НОВЕ кіно? Ваше кіно???👀 👀 👀 👀 👀 "- пишуть шанувальники. Можливо, незабаром ми побачимо кіношедевр, де зніметься Дзідзьо. А може, він і сам спробує себе в ролі режисера — час покаже.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадавши, колишнього соліста групи" На-на " Валерія Юріна жорстоко побили в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.uа Алібасов потрапив до лікарні з гострим отруєнням хімікатами.

Також Знай.uа писав, син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.