Маша Єфросиніна прославилася не тільки на телеекранах. Вона також відома, як один з провідних українських інста-блогерів. Маша активно подорожує по нашій країні і розповідає читачам про цікаві місця в нашій країні. Одне з них з'явилося в нашій країні порівняно недавно, і знаходиться воно у Львові. Маша у своєму Instagram опублікувала відео з цього місця.

Маша опублікувала запис про свій візит до скульптурного парку Львова. Маша опублікувала відео і докладний опис про це місце. Єфросиніна зазначила, що цей парк визнаний світовою спільнотою, і створювався більше 6 років. Єфросиніна зазначила, що люди, які приїдуть сюди, отримають враження на все життя. "Вхід вільний для всіх бажаючих-головне, не лінуйтеся, приїжджайте! І випробуйте ту гордість за наших талановитих художників, якою сьогодні переповнена я!!!",- резюмувала Єфросиніна.

Запис Маші сподобалася користувачам. Всього за 5 годин вона зібрала близько 28 000 лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.