Кіану Рівз прославився не тільки завдяки участі у фільмі"Матриця". У нього в кар'єрі був ще один кумедний епізод. В молодості Кіану взяв участь у Конвенції ведмедиків Тедді, яка проходила на території Канади. Про цей факт мало хто знає. Однак відео, яке було нещодавно опубліковано, прославило Кіану Рівза на весь світ.

Репортаж з Конвенції ведмедиків Тедді був зроблений ще 36 років тому. Тоді Кіану був нікому невідомим студентом. Однак відео, яке було зроблено Рівзом, зачарувало публіку, воно справило приголомшливе враження на шанувальників відомого актора. Шанувальники залишилися в абсолютному захваті від опублікованого ролика.

Ролик був знятий ще в 1984 році, коли Кіану працював кореспондентом і співведучим на дитячому шоу Going Great. Відео з цього шоу опубліковано в соціальних мережах. Сам Рівз зазначив, що коли отримав запрошення на Конвенцію ведмедиків Тедді, онон подумав, що вплутався в щось дуже божевільне.

Нагадаємо, раніше Лорак, Білик,Могилевська та інші: як виглядали українські зірки в 90-х і зараз.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Від Девіда Коперфільда до Карла Лагерфельда: 4 чоловіки, які зробили секс-символ з Клаудії Шиффер.

Також Знай.ua писав, що Вокальний неадекват, дядько Жора і секс-символ дев'яностих: чим здивує українців десятий ефір Х-Фактора.