Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам дивне відео, яке схвилювало і повеселило шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити танець дивної істоти, яка схожа чи то на інопланетянина, чи то на бабку. Власне, бабкою його називає сам Потап у підписі до публікації. Як видно, ця бабка виконує характерні рухи під пісню групи MOZGI – Chica Bamboni. "#chicabamboni від бабки, дивіться @maskarad_1plus1", - написав Олексій у підписі до відео. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи її жартами в коментарях до публікації, деякі відзначили, що істота танцює не гірше Насті Каменських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.