Народний артист України Павло Зібров розповів про те, що його дружина перехворіла коронавірусом COVID-19. Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча Катерина Осадча в рамках нового випуску програми "Світське життя" поспілкувалася зі співаком Павлом Зібровим, який нещодавно прославився переспівуванням пісні Олега Винника. Виконавець розповів, що не зазіхав на титул свого колеги, а його пародія абсолютно відрізнялася від оригіналу.

"У нього є свої "вовчиці", у мене свої "лисиці". Тобто ми на територію один одного не заходимо", - розповідає Зібров.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім цього, артист розповів, що нещодавно його дружина перехворіла коронавірусом, про що навіть сама не підозрювала. Якось вони зробили тест на наявність захворювання і виявилося, що у неї вже виробилися антитіла. Через пару місяців вони повторили цю процедуру і результат знову показав імунітет до хвороби.

"Вона тепер ходить така горда, така щаслива. Каже, Тепер я не в зоні ризику...", - заявив Павло Зібров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Павло Зібров розповів, чому співав на День Незалежності російською мовою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зібров виклав смішний ролик з улюбленою артисткою.

Також Знай.иа писав, що головний вусань країни Павло Зібров погодився виступати за кабана.