Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, а в підписі до нього розповіла про екстремальне захоплення. Виявилося, що вона встала на хокейні ковзани і зіграла у відповідній спортивній формі.

Читайте Знай в Google News!

"Боягуз не грає в хокей. Після фігурних ковзанів переходити на хокейні - це вбивство, але мене навіть похвалили за мої прекрасні ліхтарики. І як же я люблю пробувати щось нове, щось екстремальне, часом небезпечне, кожен раз відчуваючи, як виконаний досвід надає мені впевненості. Іноді страшно ризикувати, але як жити без цього лоскоче відчуття в животі! Саме воно дає мені сили для нових подвигів! Хочу провести опитування серед своїх: ви любите ризикувати або ж схильні зважувати всі за і проти і обходьте ризики стороною? #регинатодоренко. Фото - @eyepertura", - написала Регіна в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.