Співачка Маша Фокіна зізналася, як познайомила дідуся зі своїм близьким другом, керівником офісу Президента – Андрієм Єрмаком. Зізнання прозвучало в інтерв'ю Катерині Осадчій для Світського життя.

Читайте Знай в Google News!

Виявляється, перший прем'єр-міністр України 87-річний Вітольд Фокін став заступником голови української делегації на переговорах у Мінську завдяки протекції своєї внучки.

"Я познайомила сама особисто з Андрієм Єрмаком, тому що це мій друг і це було моє особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим. Він Шахтар, він був начальником шахти, і для нього це завжди було важко. Він не знав, що Андрійко Єрмак – це мій добрий друг дитинства і йому якраз теж потрібна була допомога", - розповіла Фокіна.

Осадча зазначила, що не багато людей зараз називають голову офісу президента України Андрійка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

" так добре, це людина з мого дитинства, тому у нас інші відносини. Звичайно, це Андрій Борисович. Так, у дідуся завжди були амбіції, він сірий кардинал. Він завжди за камерою, він не любить інтерв'ю, він не любить пресу, але вони знайшли спільну мову з Андрійком, з Андрієм Борисовичем, як вони можуть закінчити цю війну. Ми з Андрієм Борисовичем дружимо з 18 моїх років і у нас прекрасні відносини, сімейні. Бачимося досить часто, навіть зараз", - розповіла вона.

Маша підкреслила, що у них теплі дружні стосунки на питання Осадчої, чи не було у них любовних відносин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кравчук показав свій засіб від ковіда, працює на батарейках.

Як повідомляв Знай. ua, права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани.

Також Знай. ua писав, що Рада відповіла Кравчуку про амністію і вибори на Донбасі.