Марина Боржемська, відома як тренерка телепроєкту "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера Вячеслава Узелкова, трепетно привітала свою маму з днем народження. Жінка навіть приготувала у подарунок особливе привітання.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мамуль, знаю, моя рідна, ти будеш трохи бурчати, за те, що я все таки про це тут написала🙈. Але все ж... Твій день народження-в першу чергу, наш основний сімейне свято👆 🥳. Я не знаю, як підібрати слова, якими можна описати любов до тебе. Мою вдячність за подароване життя🙏 нескінченна повага і захоплення. Здається, не вистачить зірок, галактик і світів, щоб розповісти, як ми щасливі, що ти у нас є! Ти подарувала мені улюблених брата і сестру", - зазначила Боржемська.

У день народження мами Марина вирішила попросити у неба для мами здоров'я, благополуччя, сонця, гармонії, довголіття🙏

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ти наш скарб! І ми будемо берегти і продовжувати захоплюватися твоєю мудрістю, теплотою і любов'ю, які ти нам віддаєш, ніжністю, якою огортаєш свою сім'ю!", - резюмувала вона.

На фото з публікації сама Боржемська стоїть поруч із мамою на тлі гір і неймовірного краєвиду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Знай.uа писав, Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему.