Олександр Пономарьов - відомий український естрадний співак, актор і автор пісень. А також володар почесного звання Народного артиста України з 2006 року. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він опублікував чорно-білий запис виконання популярної пісні "Червона рута", яку написав в 1970 році Володимир Івасюк.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні 50 років тому народився цей великий витвір мистецтва , приклад тієї пісні , яка об'єднує весь цей час і буде об'єднувати і далі ! Любіть Українське , цінуйте Українське , не бийте своє , бо не буде України", — написав Пономарьов до публікації.

Сьогодні 50 років тому народився цей великий витвір мистецтва , приклад тієї пісні , яка об'єднує весь цей час і буде об...

Geplaatst door Олександр Пономарьов op Zondag 13 september 2020

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Згодом пісню стала виконувати Софія Ротару у супроводі вокально-інструментальног ансамблю "Червона рута". Вона стала однією з найзнаменитіших українських пісень у всьому світі. У підсумку цю пісню виконували багато відомих виконавців, серед яких Ані Лорак, Василь Зінкевич, Анна Седакова. А також українські ультрас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фреймут показала унікальний знімок з чарівною блондинкою: "Це було так давно". Незважаючи на свою скандальну кар'єру на телебаченні, Ольга Фреймут як і раніше залишається в центрі уваги телеглядачів.

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар серед пошарпаних стін балетного училища заговорила про свій біль: "Діти не можуть"

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон з подругами порвала танцпол на улюблене свято: "Вип'ємо…"