Оззі Осборн-один з найпопулярніших музикантів і легенда сцени. І його дочка-Келлі Осборн, також вирішила піти по його стопах. Нехай вона поки не знайшла такої слави, як батько, але тим не менш, вже встигла прославитися... видатним манікюром. І дійсно, такого манікюру, який є у Келлі Осборн, більше немає ні у кого в історії.

Келлі Осборн опублікувала фотографію з офіційного заходу від люксової Nail-марки Azature, яка випускає лак для манікюру. Головна особливість цього манікюру - його вартість, і становить вона... 1 500 000 доларів! І це офіційно найдорожчий манікюр в історії. Келлі випала честь стати представницею цього бренду.


Презентація цього лаку відбулася на благодійному аукціоні, організованому Azature. Це був дійсно особливий і Унікальний лак з діамантовою крихтою. Чи купив хтось цей лак-невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадавши, Адель, Бейонсе, Спірс, Агілера та інші: як виглядали зірки до і після схуднення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Адель зізналася, яка книга допомогла їй схуднути на 45 кілограм.

Також портал Знай.uа писав, що Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення.