Український музикант Макс Барських дав відверте інтерв'ю, у якому він розповів про власну сексуальність. Цікаво, що йому є чим здивувати: здається, він все ж більший романтик, ніж можна подумати.

Читайте Знай в Google News!

Фрагментом інтерв'ю російському виданню "Офісьєль" Барських поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"«По секрету» - сексуальність і краса для мене не одне і те ж. Часто спогади про красивих людей залишаються в моїй голові лише на годину. Але сексуальність має властивість поневолити мене надовго. Я часто буваю намагнічений сексуальністю людей, яка розбурхує і провокує на фантазії. Пісня «По секрету» - це ода сексуальності. Дуже часто я ловлю себе на думці, що перетворююся на симпатичну хтиву тварину, потрапляючи під флюїди прекрасного", — заявила зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«По секрету» - сексуальность и красота для меня не одно и то же. Часто воспоминания о красивых людях остаются в моей...

Geplaatst door max barskih op Zondag 13 september 2020

Варто зазначити, що високосний і карантинний 2020 рік шанувальники Макса Барських запам'ятають, як один з найбільш продуктивно-експериментальних періодів в кар'єрі музиканта за останній час.

Барських продовжує випускати хіт за хітом, поринаючи у глибини музичних стилів та виходячи за рамки свого фірмового звучання 80-х - 90-х, який закріпився за його ім'ям ще з 2014 року.

Так, всього через два тижні після гучного електронного релізу Silence, який знайшов свого слухача від Франції до Канади, Макс Барських об'єднується з музикантом Джаро і презентує спільний фіт під назвою LONELY..

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макс Барських шокував шанувальників новими фото з моря

Також Знай.ua писав, Макс Барських проміняв солістку "ВІА Гри" на гарячу топмодель.