Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час третього прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня.

Так, артистка, яка незмінно веде проект разом з Юрієм Горбуновим, приміряла спокусливу облягаючу сукню чорного кольору зі срібними вставками і глибоким декольте. Так, артистка не тільки засвітила гарячі форми, але і підкорила незвичайним образом - замість фірмових "голлівудських локонів" Тіни шанувальники побачили красуню з довгим прямим волоссям, замість яскравого макіяжу з червоною помадою - з ніжним нюдовим мейкапом, акцент якого був зроблений на виразних очах.

вогонь 🔥 🔥 🔥 Згодні?

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фоловерам припав до душі образ Кароль: "сексі💦 😍"," красуня❤❤💥", " звичайно згодні.❤ ️ ", "Краса, ніжність, гармонія...💖💖💖👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥", "Макіяж і зачіска взагалі бомба😍 😍 😍 ну а на рахунок плаття, тут навіть слова важко підібрати😍😍😍🔥🔥🔥🔥", "Найкраща наша😍 😍 😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.