Відома українська телеведуча, блогер, ревізор краси Олена Філонова часто тішить публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголитися на камеру, що неодмінно демонструє в своєму мікроблозі.

Цього разу Олена показала незвичайне фото, на якому обіймає милого пухнастика. Вона зображена на на терасі під відкритим небом, а в руках тримає тваринку, схожу маленьку рись.

Читайте Знай в Google News!

"Я влюбилась ❤️❤️❤️ Этот дикий и в тоже время нежный котик, покорил моё ❤️", - написала Філонова.

Рівень ніжності на фото зашкалює. Телеведуча тулиться до маленького хижака, випромінюючи хмари щастя і радості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Днем раніше Філонова поміркувала про щастя. За її словами, у житті кожного з нас зустрічаються люди, які нас не підтримують, заздрять, засуджують або просто кажуть, що нам робити і як виглядати, дають поради в яких ми не потребуємо. Якщо сліпо йти за чужою думкою, підлаштовуватися під кимось вигадані шаблони, ми будемо проживати не своє життя. Жити не для себе, а для інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.