Українська співачка, актриса і телеведуча Надія Грановська продовжує цікавити публіку, незважаючи на те, що вже давно не перебуває в популярному жіночому колективі "ВІА Гра". Про неї продовжують писати всілякі засоби масової інформації і виконавиця користується цим Положенням.

Читайте Знай в Google News!

Тому 38-річна співачка і публікує у себе в акаунті Instagram знімки, здатні викликати ажіотаж і обговорення в Інтернеті. Таким і виявилася недавня публікація, на якій Надія постала в колготках в сіточку і пальто.

Вона виглядала привабливо, а сильна половина людства не зуміла не втратити дар мови. І це при тому, що жінці 38 років.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачі поділилися на два табори. Хтось із них описував захоплення від побаченої фотографії, хтось же-почав її критикувати: "Що за образ? Змінила професію? Танцювати буде в барі?", "Сама Сама Сама на естраді!", "Знайшла що одягнути. Надя", "Як завжди зі смаком. Гаряче", "Надійка, що творите. Не ганьбіться, миленька".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, солістка "The Hardkiss" Саніна в обіймах гарячого партнера на "Танцях з зірками" присвятила себе коханому: "Чистого і взаємного"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських в бікіні показала свої самі гарячі пляжні образи: "Потап молодець"

Знай.ua писав, Ревізор Філонова приручила маленького хижака, цього котяру краще не злити: "Дикий...". Вона зображена на на терасі під відкритим небом, а в руках тримає звірятко, схожу на маленьку рись.