Відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка перебувала в першому складі групи "Real O" під псевдонімом Аліса разом з Ліною Міцукі, Регіною Тодоренко і Оленою Кушніренко, вже зовсім скоро стане мамою вдруге.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram дівчина в черговий раз опублікувала знімок при вагітності. Рудоволоса Тарабарова за місцем розташування знаходиться в Києві, Україна. Дівчина стоїть у вільній сукні з мотузочкою, яку раніше можна було помітити на іншому її білосніжному платті.

"Я ніби в порядку. Як ви?",- підписала вона знімок. "Ви неймовірний позитивчик", "А ми вже народилися, трохи раніше малявка вирішила прийти до нас, і термін як у вас ніби був", "Ми непогано,але захворіли. Мені здається це останній тиждень, коли ви при надії", — прокоментували користувачі. Однак знайшлася людина, яка вирішила звинуватити Світлану Тарабарову в спробі отримати велику популярність завдяки другій вагітності.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна вперше повідала про життя задовго до шлюбу з Сергієм: "Пахне хлопчаками"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва і Дантес запалили на "Танцях з зірками" гаряче учасників: "Хефнер і його зайка Playboy"

Знай.ua писав, прийомна дочка Потапа показала, як треба вигулювати собачку: у міні-топі і з келишком. Нещодавно юна знаменитість виставила серію гарячих кадрів, відправившись вигулювати свого мопса на прізвисько Жора в дуже незвичайному вбранні.