Сергій Бабкін останнім часом не перестає тішити своїх фанатів веселими, легкими танцювальними піснями. Цього разу Бабкін підготував ще й надзвичайно милий і зворушливий кліп. Пісня має назву “Бомба-ракета”. Бонусом до цієї радості музики і легкості співак підготував і поділився коротким відео, яке розповідає про процес зйомок кліпу.

Читайте Знай в Google News!

Пісня розповідає про радість від любові і відчуття наповненості. Кліп же розповідає про закохану пару, яку грають Сергій і його дружина Сніжана, які одного дня надягають на себе кумедні костюми. Сергій отримує костюм ракети, тоді як Сніжана - ракети. Після перевдягання починається красива подорож цієї дивної парочки по полям, містам і річкам. В одному із кадрів пара проходить повз намальоване на воротах графіті - на ньому можна впізнати обличчя учасників 5nizza - Бабкіна і Андрія Запорожця.Наприкінці кліпу до танцю пари доєднуються й інші люди у смішних костюмах. Вони разом танцюють і співають.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Кліп надзвичайно сподобався прихильникам співака, вони залиши велику кількість схвальних відгуків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.