Українська акторка Вікторія Юрчук показала кадри з сімейної фотосесії. Зірка серіалу "Школа" позує на фото зі своєю донькою на фоні квітучого поля. Відповідний допис з'явився на сторінці Юрчук в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Уже прийшли усі світлини з нашої чарівної фотосесії🌞🧚‍♀️😘Вони - неймовірні🙈👑 Моє серце наповнюється світлом і трепетом, коли я їх переглядаю. Бо вони залишили незабутній слід у пам'яті 🤩🥰🧚‍♀️ і в нашій родинній історії🌺 Колись моя донечка поділиться ними зі своїми правнуками і скаже, ось ваша прапрабабуся🙈🥰👑", - написала вона. Вікторія Юрчук

Вікторія Юрчук, фото: instagram.com/vikto
Вікторія Юрчук, фото: instagram.com/viktoriyayurchuckofficial

Вікторія Юрчук, фото: instagram.com/vikto
Вікторія Юрчук, фото: instagram.com/vikto

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вікторія Юрчук обрала для себе і доньки одинакові зелені сукні, які дуже їм личать. "Няшки", "Класні", Красуньки", "Ви гарненькі" - розсипаються компліментами у коментарях підписники акторки.

Крім роботи у серіалі "Школа" Вікторія Юрчук знялася у таких фільмах, як "Доктор Вера", РМ "Все буде прах", "Пристрасті по Зінаїді", "Водоворот", "Таємні двері" та інші.

Коментарі, скріншот: instagram.com/viktoriyayurchuckofficial
Коментарі, скріншот: instagram.com/viktoriyayurchuckofficial

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок: "Вже поділили?"