Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі хиже фото, на якому з'явилася в стильному образі. А в підписі до публікації запропонувала фанатам порадити їй і один одному цікаві книги для читання.

Читайте Знай в Google News!

"Друзі, давайте поділимося один з одним корисними книгами! Порадьте те, що сподобалося саме вам - про успіх, саморозвиток, самопізнання, психологію! До речі ті, хто теж шукають, щоб почитати, зберігайте цей пост і вибирайте щось для себе! #whattoread #booklover #panteranegra", - написала Настя у підписі до публікації. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її фотографію, а також ділиться порадами з приводу книг для читання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.