Фільм відомої телеведучої Оксани Марченко "Я буду танцювати", що лише за місяць після виходу набрав понад 1,5 млн переглядів в Youtube, – це подарунок шанувальникам теледиви і її численним передплатникам в соцмережах. Про це розповіла сама Оксана Марченко в інтерв'ю «КП в Україні». А ідея картини-надихнути глядача, продемонструвати, що для досягнення поставленої мети не існує непереборних перешкод.

"Це подарунок моїм підписникам в Instagram і Youtube. Там багато розумних і цікавих людей, вони давно просили мене розповісти про це, - зазначила вона. - Фільм про те, як я долала труднощі, і про те, що немає нічого неможливого. Це може бути корисним і мотивуючим для когось".

Зірка екрану зізналася, що пасувати перед труднощами – не в її правилах. І вона "вдячна людям, які допомагають рухатися вперед". Та й тримати образи телеведуча не звикла. "Я не звикла складати лапки і здаватися. Тудности-це мої щаблі вгору-зазначила Оксана Марченко. - За кадром залишилося багато сенсацій. Люди, які знають, про що я промовчала, ніколи не зможуть жити спокійно. Їм потрібно піти покаятися Богу, щоб очистити совість. Я їх пробачила. У житті є речі важливіші, ніж образи».

Нагадаємо, Оксана Марченко-відома телеведуча програм " Доброго ранку, Україно!", "УТН-Панорама», «Моя професія», політичного ток-шоу «Час», «Україна має талант», "Х-фактор". Вона автор відомого документального циклу»Імена". А в 2018 році брала участь у п'ятому сезоні шоу «Танці з зірками». І саме участі телезірки в цьому танцювальному телепроекті присвячений фільм» я буду танцювати", представлений широкій аудиторії в серпні 2020 року.