Співачка МакSим екстремально схудла і вирішила почати нове життя.

На початку нульових співачка Марина Абросимова, відома, як МакSим , була на піку слави. Останні роки популярність артистки стихла, однак її виступи все одно користувались популярністю й були розплановані на рік вперед.

Життя Марини змінилася в один момент. Зірка потрапила в серйозне ДТП. Наслідками аварії стали постійні головні болі й набір зайвої ваги.

Продовжувати будувати кар'єру співачка не змогла й оголосила про відхід зі сцени.

Схоже, зараз МакSим нарешті зуміла відновити здоров'я. Співачка скинула не менше десяти кілограмів і повернулася до своєї колишньої форми.

У фанатському акаунті співачки в Instagram з'явилося відео, на якому артистка постала, помітно схуднувши.

Кадри зняті біля заміського будинку Марини. У короткому ролику видно, як співачка привезла старшу доньку Сашу зі школи, а сама поїхала у справах в супроводі чоловіка.

Крім усього іншого МакSим видалила всі фотографії зі свого Інстаграм, вирішивши почати життя буквально з чистого аркуша.

Шанувальників, до речі, здивувало і засмутило зникнення постів МакSим. Виконавиця і так не часто балувала їх своїми фото, а тут взагалі стерла всю історію.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, куди потрапила після аварії

Як повідомляв портал Знай.ua, зникла МакSим вийшла з тіні і запалили свічі

Також Знай.ua писав, співачка МакЅим "зламалася" просто на сцені