Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала незвичайні фото, які були зроблено в цікавій локації – на галявині в Межигір'ї.

Читайте Знай в Google News!

На знімку Альона відображена на прогулянці в парку, вона стоїть на доріжці і активно позує з мотоциклом, крутячи попою. Перед камерою модель з'явилася в білих спортивних штанях і короткому напівпрозорому топі, поверх якого одягла таку ж тонку і коротку кофтинку. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Омович написала: "останні теплі деньки. 11/2/3? Яка сама прикольна? Давайте вибирати разом". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще