Німкеня з польським корінням Ніколь Потуральскі останнім часом стала чи не найбільш обговорюваною моделлю в мережі. Її ім'я та фото на перших сторінках таблоїдів. І справа не в успішній модельній кар'єрі Ніколь... а в тому, що 27-річну красуню серйозно так підозрюють у романі з 56-річним актором Бредом Піттом, визнаним одним з найкрасивіших чоловіків світу.

Перші спільні фото Ніколь і Бреда з'явилися ще 9 місяців тому-тоді папараці "засікли" парочку на концерті Каньє Уеста в Лос-Анджелесі. Тоді на дівчину, що сиділа поруч з актором, преса не звернула уваги. А після недавніх подій (днями Пітта і Потуральскі бачили разом у Франції) ЗМІ розтиражували ці кадри як непряме підтвердження нового роману актора.

Ніколь активно веде свою сторінку в Instagram і нещодавно порадувала шанувальників новим фото. Модель позує в короткій помаранчевій сукні і окулярах-хамелеонах, з нюдовим макіяжем і розпущеним волоссям. "Happy people dont hate", - написала Ніколь під своїм фото, що означає"Щасливі люди не ненавидять". Чи пов'язано це з численними випадами заздрісниць на її адресу? Все-таки такого чоловіка відхопила! Цього ми не дізнаємося. А в коментарях Ніколь в яскравому платті порівнюють з цитрусовими-то мандаринкою назвуть, то апельсинкою. Щось в цьому і правда є.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз в загальний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, нову дівчину Ніколь Потуральскі. Актриса не очікувала такого вчинку від екс-чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ніколь Потуральскі перебуває у вільному шлюбі з ресторатором Роландом Мері і виховує разом з ним 7-річного сина. Цікаво, що саме бізнесмен познайомив дружину з Бредом Піттом.

Також портал Знай.uа писав, що Джонні Депп вирішив наслідувати приклад голлівудського колеги Бреда Пітта і теж закрутив роман з німецькою моделлю-Софі Германн. 33-річна красуня живе в Лондоні і прославилася завдяки участі в британському реаліті-шоу "золота молодь Челсі".